(044) 223 12 44
Зворотній зв’язок

Кошик

   

0 товарів -
0,00 ₴
Всього:
0,00 ₴

Торт «Медовик»

 DSC2043

Спосіб приготування

1. Подрібнити горіхи. Збити до піни мед, цукор і яйця. Додати соду, муку, горіхи і добре перемішати.Накрити миску з тістом харчовою плівкою та залишити в темному місці на 3-4 години.

2. Розігріти духовку до 200˚С.Покласти на 3 противні фольгу, змастити їх рослинним маслом. Тісто викладати на фольгу дуже тонким шаром. Випікати кожен корж близько 7 хв.

3. Збити сметану з цукром. Промазати кремом всі коржі, окрім верхнього.Верхній корж присипати цукровою пудрою.Зібрати торт, боки присипати молотим горіхом.

 

Час приготування: 2 г. 30 хв.

Кількість порцій: 12

Складність приготування: середня

Кількість калорій: 553 ккал

Інгредієнти:

    • цукор дрібний – 1 стакан
    • яйця – 4 шт
    • соди – 2 ч. л.
    • мука – 3 стакана
    • масло рослинне
    • 40 очищених грецьких горіхів
    • 1 стакан меду

Для крему:

    • 0,75 стакана цукру
    • 400 г сметана жирність не менше 25%
 

 


 

Глінтвейн з медом та апельсином

 DSC21091213

Спосіб приготування

Яблуко і апельсин нарізати шматочками та покласти до каструлі. Туди ж вилити вино, додати меду та прянощі, розмішати. Прогрівати на слабкому вогні до температури 80˚С. Не давати кипіти! Готовий напій розлити по високим бокалам та подавати гостям.

 

 

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 4

Складність приготування: Легко

Кількість калорій: 0 ккал

Інгредієнти:

    • 1 пляшка червоного сухого вина
    • 12 бутонів гвоздики
    • мед
    • 0,5 яблука
    • 0,5 апельсина
    • кориця
    • 5 горошин ямайського (духмяного) перцю






 








 

 

 

 


 

 Медовий кекс з грушею, шоколадом і горіхами

1

Спосіб приготування

Шоколад і горіхи дрібно поріжте. Грушу поріжте кубиками. У невеликій каструлі змішайте воду, цукор, мед і олію. Поставте на водяну баню і варіть на середньому вогні, помішуючи, до повного розчинення цукру. Остудіть. Додайте коньяк і дрібно порізані горіхи. У миску просійте борошно з розпушувачем, додайте шоколад. До борошна влийте рідину, перемішайте до однорідності. Додайте груші, перемішайте. У змащену вершковим маслом форму для випічки викладіть тісто. Випікайте кекс в розігрітій до 180 °С духовці 35 хвилин.

 

 

Час приготування: 50 хв.

Кількість порцій: 6

Складність приготування: Легко

Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти:

      • борошно - 220 г
      • груші - 150-200 г
      • шоколад (гіркий) - 25 г
      • волоські горіхи - 30 г
      • вода - 125 мл
      • цукор - 100 г
      • мед - 1 ст. ложка
      • олія - 70 мл
      • коньяк - 1/2 ст. ложки
      • розпушувач - 2/3 ч. ложки

 


 

Морквяний суп з медом

2

Спосіб приготування

Вершкове масло розтопіть в каструлі. Додайте порізану кільцями цибулю-порей, готуйте 3 хвилини. Додайте порізану моркву, мед, чилі і лавровий лист, готуйте ще 2 хвилини. Влийте бульйон, після закипання зменшіть вогонь і готуйте приблизно 30 хвилин. Готовий суп збийте блендером, додайте за смаком сіль, перець. Подавайте зі сметаною або йогуртом.

 

 

Час приготування: 50 хв.

Кількість порцій: 4

Складність приготування: Легко

Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти:

    • морква - 800 г
    • вершкове масло - 2 ст. ложки
    • цибуля порей - 2 шт.
    • мед (рідкий) - 2 ч. ложки
    • пластівці перцю чилі - маленька щіпка
    • лавровий лист - 1 шт.
    • овочевий бульйон - 2,5 л
    • сметана або натуральний йогурт для подачі
    • сіль і чорний мелений перець за смаком

 


 

Медові млинці

3

Спосіб приготування

Яйця розітріть з медом, додайте молоко, підмішайте борошно, додайте дрібку соди і ретельно перемішайте. Потім додайте рослинну олію, ще раз перемішайте і дайте настоятися 30 хвилин. Випікайте медові млинці з двох сторін. Начинку для медових млинців використовуйте за смаком: морозиво, курага, ягоди, подрібнені горіхи, родзинки, шматочки свіжого апельсину, мандарину, манго, яблука.

 

 

Час приготування: 30 хв.

Складність приготування: Елементарно

Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти:

    • яйця - 3 шт.
    • молоко - 150-200 мл
    • борошно - 200 г
    • мед (рідкий) - 3 ст. ложки
    • рослинна олія - 2 ст. ложки
    • сода - дрібка
    • цукор і сіль - за смаком

 


 

Смузі з вівсянки і мигдалем

4

Спосіб приготування

Вівсянку залийте водою і залиште в холодильнику на ніч. Мигдаль подрібніть в кавомолці або дрібно наріжте. Змішайте в блендері банани, абрикоси, розмоклу вівсянку, мед, мигдаль і йогурт. Розбавте молоком, розлийте по келихах і прикрасьте абрикосом. За бажанням, в смузі можна також додати свіжі або морожені ягоди.

 

 

Час приготування: 10 хв.

Кількість порцій: 3

Складність приготування: Елементарно

Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти:

    • вівсяні пластівці - 0,5 склянки
    • молоко - 0,5 склянки
    • банан - 1 шт.
    • абрикоси - 3 шт.
    • мигдаль - 1 жменя
    • йогурт - 1 склянка
    • мед - за смаком.

 

 

Замовлення зворотнього дзвінка

Тел.: (044)223 12 44